Verzekeren

Caravan Kuiper kiest voor Aveco Verzekeringen, dé specialist voor uw caravanverzekering

Wij van Caravan Kuiper hebben bewust gekozen voor Aveco Verzekeringen. Aveco onderscheidt zich namelijk vooral in de persoonlijke benadering naar haar klanten en bieden daarbij een uitstekende caravanverzekering en dienstverlening aan.

Als u problemen met uw caravan heeft – of u nu in Nederland of in het buitenland bent – wilt u er immers niet alleen voor staan. Met de Aveco caravanverzekering is dit niet het geval. Bij schade, pech of een ongeval, staat Aveco voor u klaar.

Aveco Alarm Centrale

De Aveco Alarm Centrale staat zeven dag per week, 24 uur per dag voor u klaar. De ervaren medewerkers kijken wat nodig is om uw reis weer zorgeloos te kunnen vervolgen. Indien nodig, schakelt de alarmcentrale een hulpdienst in. Die kan de caravan ter plaatse repareren of wegslepen naar een garage. Is het niet mogelijk om de caravan binnen vier werkdagen te repareren? Dan regelt Aveco een vervangende caravan. Bij onverhoopte schade biedt het Aveco schadenetwerk u veel voordeel, zodat uw caravan snel en goed gerepareerd wordt.

Benieuwd wat Aveco u kan bieden? Vraag dan nu een offerte op via de banner boven aan.