Verkoop bemiddeling

Verkoopbemiddeling

Er zijn vele redenen waarom u besluit om uw caravan te verkopen maar wat het belangrijkste is, hoe gaat u dat doen? Een van de manieren is om uw caravan particulier te verkopen, maar het geeft de nieuwe eigenaar meer vertrouwen om dit via een gespecialiseerd bedrijf te doen waar men op terug kan vallen bij eventuele problemen.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u gaan we bekijken in wat voor staat de caravan verkeert en of er extra opties en accessoires aan zitten. Aan de hand daarvan en in overleg met u, gaan we de waarde van uw caravan bepalen. Vervolgens nemen wij de caravan voor u in bemiddeling. De caravan wordt in onze showroom of op ons buitenterrein geplaatst en geadverteerd via de bekende kanalen. Wanneer uw caravan verkocht is, dragen wij zorg voor de overschrijving en ontvangt u uw geld.

Wat kost het?

Natuurlijk zijn hier kosten aan verbonden. Wat deze zijn, is afhankelijk van de leeftijd en verkoopsprijs van de caravan. De kosten worden altijd vooraf bepaald. Besluit u uw caravan via Caravan Kuiper te gaan verkopen, neemt u dan contact met ons op wat voor u en uw caravan de mogelijkheden zijn.

U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier: