Voortenten

Extra vrije ruimte

Een Isabella voortent is méér dan alleen een voortent. Het betekent ruimte voor het hele gezin en vele uren gezelligheid. Hier kun je je even lekker ontspannen, of lekker met alle vrienden bij elkaar zitten. Het is je woonkamer, eetkamer, opbergruimte en ontmoetingsruimte. Bij Isabella creëren we die extra vrije ruimte waarmee jij langer kunt genieten, of je nu langkampeerder of trekker bent en of je nu een caravan hebt of een camper.

Wij hebben juist gekozen voor Isabella, deze staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste detail waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. Sterke en duurzame materialen, moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd in uw vakantie woonkamer.

North

Het design van NORTH is eenvoudig en de kleuren zijn gedempt en respectvol, zodat je van de natuur kunt genieten zoals die is. Ruig en groots. Bovendien zijn er duidelijke verwijzingen naar de Scandinavische natuur en de Scandinavische designtradities.

Dawn

Het design van DAWN is gedempt en harmonieert met milde ton-sur-ton kleuren, die je daarnaast tot rust brengen en je van het moment laten genieten.

Flint

Het design van FLINT vindt zijn oorsprong in het verleden en straalt pure kracht uit – donkere grijstinten met moderne, scherpe kantjes en een alles overwinnende energie.

Isabella voortenten, design en kwaliteit

In een wereld die elke dag sneller wordt, heeft u hier en daar wat momenten van rust en stilte nodig. Met een Isabella voortent van caravan Kuiper heeft u de mogelijkheid om te genieten van het leven, zodat er plaats is voor de zaken waar het leven echt om draait; liefde, plezier, het gevoel van samenzijn en gezelligheid. De bekende kwaliteitscollectie Isabella caravan voortenten is buitengewoon gevarieerd. De enorme knowhow en daarnaast een compleet assortiment en oog voor detail zorgen ervoor dat uw caravan voortent helemaal af is. Met een Isabella voortent voor uw caravan kunt u bovendien van het leven genieten en het kamperen optimaal ervaren. Waar u ook gaat kamperen, met een voortent van Isabella voelt u zich altijd thuis!

Om te bepalen welke maat voortent u nodig heeft, dient u de omloopmaat van uw caravan te weten.

De omloopmaat is de lengte vanaf de grond, door de rail van de caravan tot op de grond (ongeveer 30 cm aan de zijkant). Dit gaat heel eenvoudig met behulp van een koord (zie schets).

Bij Isabella wordt de maatvoering aangeduid als A-maat. U kunt in de omschrijving zien binnen welke marge de omloopmaat van uw caravan valt en wat hiervan de bijbehorende A-maat is.

Voortenten

Te veel gedoe, zo’n voortent? Overweeg eens de nieuwe Isabella Buddy. Gemakkelijk te monteren aan de cassette luifel van uw caravan of camper.

Hieronder vind u meer informatie over deze handige “voortent” !