Ruilen en retourneren

Retourneren

Bent u niet tevreden met uw aankoop of past deze niet dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden:

  • Het product zal met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.
  • Indien het product of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te testen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product en de verpakking dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opnemen via info@caravankuiper.nl of telefonisch via +31528354340

Na aanmelding heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw bestelling retour te sturen met onderstaand ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

Caravan Kuiper

Afdeling Retouren

Europaweg 3-b

7903TD Hoogeveen

  • Indien u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag, inclusief de berekende verzendkosten terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
  • Indien u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Zodra uw retourzending in goede orde retour ontvangen is zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding aan u crediteren.